SEO – beter gevonden in Google

Naast het bouwen van je WordPress website helpen we je graag om beter gevonden te worden in Google. Door het verbeteren van de onbetaalde zoekresultaten of door de inzet van advertenties.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) betekent niet dat je in één keer de hoogste positie in Google hebt. Het is een proces dat aandacht en tijd nodig heeft. Om de juiste strategie uit te zetten voor jouw product of dienst, schakelen we de hulp in van onze experts.

Een analyse van de huidige situatie
Een analyse van de huidige situatie is essentieel. Dit start bij het bedrijf of de organisatie. Om welke branche en product draait het? Wie zijn je concurrenten? Wat doen zij op marketing vlak?

Vervolgens wordt de website doorgelicht op een aantal cruciale punten zoals de huidige vindbaarheid, laadtijd en URL structuur. Beide analyses geven al een goed inzicht in eventuele verbeterpunten.

Zoekwoordenonderzoek – welke taal spreekt jouw doelgroep online?
Zoekwoordenonderzoek is één van de belangrijkste onderdelen voor Internet Marketing. Het laat zien welke termen jouw doelgroep gebruikt in zoekmachines als Google. Oftewel, welk taal spreken zij online?

De zoekwoorden waarop jij graag gevonden wilt worden, dienen op specifieke plekken terug te komen in jouw website.

Zowel de analyses als het zoekwoordenonderzoek dienen ter optimalisatie van alle pagina’s op een website. Onze experts kunnen dit netjes aanleveren in een rapport, maar kunnen ook de uitvoer hiervan voor hun rekening nemen.

HANDIGE WEBSITES: